Sinds 1967

CarXpert Smit te Oudega bedrijf bestaat sinds 1967. Onze eerste 2 jaar hebben wij doorgebracht in een pand op de Aldewei. Maar al snel bleek dat er een nieuwe weg om het dorp werd aangelegd. Nieuwbouw was toen de enige optie om aan de “grote” weg te kunnen blijven met een pomp station.

Reparatie en onderhoud auto

De werkzaamheden van CarXpert Smit in Oudega bestaan hoofdzakelijk uit reparatie en onderhoud van alle merken personen- en bedrijfsauto´s, campers en caravans. Ook doen wij schadereparatie in eigen beheer (eigen spuitcabine en verfmeng installatie).

Airco service, APK en verkoop

Andere specialismen van CarXpert Smit zijn: aircoservice, APK-keuring en verkoop van nieuwe en gebruikte wagens. Mochten wij niet de juiste auto voor u hebben staan, dan kunt u altijd een zoekopdracht bij ons plaatsen. Tevens verhuren wij sloepen (boten) en een telescoopkraan (10 ton ).

Benzinepomp en shop

We beschikken over een pompstation/shop voor de deur waar u dag en nacht kunt tanken. Alle type bankpassen worden geaccepteerd. Voor de liefhebbers is er ook nog een interessant zegelspaarsysteem. Op de brandstoffen geven wij sowieso al 7 à 8 cent korting op de adviesprijs.